strategiesessie inplannen

meet de grafisch ontwerper: over Hélène

Grafisch ontwerper met hart & ziel

Als grafisch ontwerper stroomt mijn passie en creativiteit door mijn aderen. Het begon allemaal op jonge leeftijd toen ik begon met het tekenen van tijdschriftjes en later de ontdekking van Photoshop op mijn twaalfde. Ontwerpen heeft altijd een belangrijke rol in mijn leven gespeeld en ik ben altijd nieuwsgierig geweest naar alles wat te maken heeft met grafisch ontwerp. Deze eigenschappen hebben mij gevormd tot een ontwerper die vanuit een stevig fundament ontwerpt en altijd op zoek is naar nieuwe manieren om creatief te zijn.

 

Red lipstick & Racecars

Maar er is meer in het leven dan alleen grafisch ontwerp. Naast mijn passie voor ontwerpen ben ik ook een grote autosportliefhebber, vooral Formule 1 heeft mijn hart gestolen. Maar ook andere sporten, fotografie, mode, interieur en muziek zijn grote liefdes van mij. Al deze passies komen soms samen en inspireren mij om prachtige posterseries te maken die mijn liefde voor autosport en grafisch ontwerp combineren. Kortom, mijn leven draait om creativiteit, passie en liefde voor alles wat mooi is. Als grafisch ontwerper met hart en ziel zet ik mij altijd in om het beste te creëren voor mijn klanten.

Generalist ten top

Als generalist voel ik mij thuis in bijna iedere branche en kan ik mijn veelzijdige vaardigheden inzetten om aan de diverse behoeften van mijn klanten te voldoen. Ik houd van het uitdagen van mezelf om nieuwe vaardigheden te leren en mijn grenzen te verleggen, waardoor ik mijzelf blijf ontwikkelen en steeds meer kan bieden aan mijn klanten. Dankzij mijn brede interesse en kennis ben ik in staat om creatieve oplossingen te vinden voor verschillende uitdagingen in uiteenlopende branches. Dit heeft mij geholpen om mijzelf te positioneren als een veelzijdige grafisch ontwerper die in staat is om aan de unieke behoeften van verschillende klanten te voldoen.

Samenwerken?

Strategiesessie inplannen

In het verleden:
Practice makes perfect

Werkhistorie:


Topvintage bv.
Grafisch ontwerper
Bij Topvintage kon ik mijn liefde voor (retro)mode en grafisch ontwerp uitstekend combineren.
Ik was hier allround grafisch ontwerper, en ontwierp oa. huisstijlen, social media concepten, website banners en verpakkinge en ondersteunde waar nodig in marketingactiviteiten.

Millford – Leiden
Afstudeerstage waar ik me voornamelijk richtte op verpakkingsontwerp
Zowel binnen bestaande richtlijnen als met volledige ‘Cart Blanche’.
Daarnaast was ik verantwoordelijk voor de inhoud van hun toen nieuwe website.
Opdrachtgevers: o.a Albert Heijn, Zwitsal & Pickwick.

We Want More – Antwerpen
Stage waarin ik meedraaide bij een allround grafisch- en interieurontwerperabureau. Zowel op conceptueel gebied als op ontwerpgebied werkte ik mee aan verschillende campagnes.
Opdrachtgevers o.a: Coca Cola, Mars en César menswear.

Educatie

Luca Arts – Gent
Postgraduaat Brand & Packaging Design
Verdieping in branding & packaging ontwerp. Zowel projecten voor bestaande merken als merken die volledig opgebouwd werden.
Daarnaast nog een extra focus op ecologische branding.

Akv St. Joost – Breda

Bachelor Grafisch ontwerpen
Allround opleiding tot grafisch ontwerper met een sterke nadruk op de conceptuele kant van het ontwerpen.

Bekijk mijn projecten:

Naar Cases
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google
Strategiesessie inplannen